STEL JEZELF BETERE VRAGEN!

“Zij was zo goed in het vangen van de leugens die ik mezelf vertelde… Ik voel me bevrijd!”

De basis van jouw geluk is ZELFKENNIS en JIJ bent de expert van jouw leven! En dat is wat een coachingstraject voor je kan doen, het ontwikkelen van BEWUSTWORDING en ZELFINZICHT. Met focus op jouw levensdoel realiseer je verhoging van je ZELFSTURING, meer ZELFVERTROUWEN en meer RESULTAAT! Dat wil jij toch ook?

Weet je wat gelukkige mensen allemaal gemeen hebben? Ze hebben krachtige vaardigheden ontwikkelt om hun maximale potentieel onder alle omstandigheden te kunnen gebruiken. In hun persoonlijke leven, maar zeker ook in hun professionele leven. Ontwikkel ook ZELFSTURING en ZELFVERTROUWEN en maak OPTIMAAL gebruik van jouw POTENTIEEL! Wij baseren onze coaching op de volgende overtuigingen:

JA, JIJ BENT UNIEK!

We worden vaak verleid om all-rounder te willen worden. We moeten overal goed in zijn; het schaap met de 5 poten. En hoewel we dat soms dagelijks van ons verwacht wordt is de realiteit anders. Tijdens de coaching gaan we dan ook alleen maar op zoek naar jouw passies, talenten en uitdagingen! En raken we jouw valkuilen alleen maar aan om ze ‘los’ te kunnen laten.

Wij zorgen tegelijkertijd voor een volkomen objectief inzicht in je karakter met bijbehorende competenties en valkuilen door middel van het afnemen van een eenvoudig online persoonlijkheidsassessment.

JA, JE HEBT EMOTIES!

Ze zijn er altijd, emoties. Het zijn signalen die je vertellen hoe het met je gaat, wat je ergens van vindt en vooral welke betekenis je aan iets geeft. En alhoewel ze soms knap lastig kunnen zijn hebben ieder van de 6 basisemoties, en afgeleide emoties daar weer van, een duidelijke functie. Als je goed luistert dan vertellen ze je namelijk wat je nodig hebt (waar je energie van krijgt) en wat je belemmert (wat energie kost).

In al onze coaching en trainingen is het ontstaan, de werking en de functie van emoties een belangrijk onderdeel van jouw bewustwordingsproces. Even als de werking van je brein.

VOORDELEN VAN COACHING

Krijg meer duidelijkheid over je persoonlijke doelen:
Ontwikkel helder en gericht inzicht in je doelstellingen

Groei uit tot een meer effectieve leider:
Leer de juiste strategieën en technieken om anderen te beïnvloeden

Bereik meer vitaliteit:
Maak drastische veranderingen in je levensstijl, zodat je het leven kunt gaan leiden dat je wenst en verdient

Wees voorbereid op veranderingen in je leven:
Ga beter om met verlies, van een baan of een (intieme) relatie

Zie jouw passies tot leven komen:
Stop met excuses te maken en begin eindelijk aan dat levenslange project

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Een goed ontwikkelde antenne om de uitdagingen waar jij voor staat op te vangen. Hierdoor kan ik het coachingstraject volledig laten aansluiten aan het (nog) te ontwikkelen potentieel dat zich in jou verschanst heeft.

Ik help je jezelf met oprechte toewijding te (her)ontdekken. Een ‘eigen’ lat om jezelf tegenaan te leggen geeft een basis om elk aspect van je leven te blijven verbeteren. Je zal meer kunnen bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Een coachingstraject bestaat uit 6 sessies van 90 minuten en duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Er wordt van je verwacht na elke sessie een reflectie verslag te maken. Aan het einde ontvang je een eindverslag met adviezen.

BEL ME OP 06-381 95 747 of boek een gratis INTAKE SESSIE!

Boek hier jouw GRATIS intake sessie!

  • :

EXECUTIVE COACHING

Executive coaching is maatwerk omdat jouw vraag uniek is.

Executive coaching is bedoeld voor jou als directeur, ondernemer of topmanager, en bieden wij aan vanuit de gedachte dat het van essentieel belang is dat je als leider in contact staat met je innerlijke drijfveren, je authenticiteit en dat je jouw capaciteiten optimaal benut. Als sparring partner en klankbord zal het traject bestaan uit een combinatie van inspiratie, ervaring, expertise en structuur.

Een executive coachingstraject duurt zolang als dat zowel ik als jij het nodig vindt. De sessies duren 90 minuten en kunnen in overleg gepland worden waar jij dat wilt.

MEER WETEN? Neem contact met me op, 06-38195747

executive-coaching

Als je er KLAAR voor bent om alles uit jezelf en het leven te gaan halen, START dan vandaag nog jouw coachingstraject. Je zult verbaasd zijn wat er mogelijk is met de juiste regie en ondersteuning. Wacht geen dag langer en neem deze belangrijk stap naar het ontwikkelen van jouw grenzeloze potentieel!

(Je) 'VREES-MEESTER' in 66 dagen!

Wordt (je) ‘VREESMEESTER’ in 66 dagen!

66 Dagen lang hebben we, elke dag, contact. Dat kan Skype, FaceTime, telefoon of per email zijn. Wat voor jou uitkomt. Ik ben overigens 24/7 per email bereikbaar gedurende het coachingstraject!

Hoe gaat het coachingstraject in zijn werk?

STAP 1
Je krijgt toegang tot jouw online coachingstraject doordat je je aanmeld via de e-training op deze site. Nadat je je hebt aangemeld ga je allereerst zelf bepalen waarmee je aan de slag gaat. Welke vrees wil jij in de aankomende 66 dagen overwinnen! Door middel van vragenlijsten en opdrachten worden je wensen kristalhelder. Ook begin je met een startmeting, dit is je uitgangspunt! Vervolgens bel ik je voor de allereerste keer! We nemen samen door wat je hebt bedacht en dan… ga je van start!

STAP 2
Vervolgens bepaal je, elke-dag-66-dagen-lang, wat de ‘uitdaging van de dag’ zal zijn om Meester van je Angst(en) te worden. Uitdagingen Klein of Groot, maar wel elke dag verplicht 1! Maak je geen zorgen, we hebben, per ‘vrees’, een heleboel acties die je zou kunnen doen onder elkaar gezet. Je kunt daar simpelweg uit kiezen, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken!
Door toegang tot de online training zul je belangrijke (wetenschappelijke) informatie krijgen en krijg je, ook elke dag, opdrachten om de meeste effectiviteit uit het programma te kunnen halen. Ook zal je elke dag bij jezelf meten waar je staat. Hierdoor kun je gaan zien welke (gewoonte)patronen je hebt en welke je wilt doorbreken. En…. we hebben elke dag contact! Of we bellen, fattigen, skypen of mailen hangt van jou af. Het is wat jij wil en tijd voor hebt.

STAP 3
Na 66 dagen gaan we opnieuw meten en natuurlijk terugkijken. Wat heeft het beste gewerkt en wat niet zo? En waar sta je nu? Omdat het automatisch maken van nieuwe gewoontepatronen, 66 dagen kost, moet jouw nieuwe gewoonte patroon overduidelijk zijn. En dan? Dan gaan we vieren!!!!

Let op! Pas als jij je 100% committeert en het traject exact volgt kan ik succes garanderen. 

Start vandaag nog en wordt ‘VREESMEESTER’ door me te bellen op 06-381 95 747 of door het contactformulier in te vullen.  Je kunt ook direct naar de online training gaan en jezelf meteen inschrijven, dan bel ik je gegarandeerd binnen een uur. Dus kom maar op als je durft!

Referenties

Karina Wosimski

Locatiehoofd RIBW

 

“Opvallend is de geweldloze communicatie, mensgerichtheid, daadkracht en het tempo waarmee de dingen gebeuren. Daar hou ik van.”

Joke de Jong

Locatiehoofd RIBW

 

“Multidisciplinaire methodieken en snel tot de kern. Confronterend maar altijd verhelderend.”

Sebastiaan van den Broek

Occassion Manager A-Point Seat & Skoda

 

“Boeiend van begin tot het eind. Effectieve afwisseling tussen theorie en praktijk gebracht met veel enthousiasme en kennis.”

© 2017 - People & Potential | Website laten makenBureau Feith

Stel Menus in in het Admin Paneel

X